Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 375g237kcal11.2g18g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Kananmuna 50g(kpl)75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Sokeri11g46kcal0g11.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Rypsiöljy 34g298kcal0g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g2223kcal63.6g238.4g110g8.6g
Valittu annoskoko621g1111kcal31.8g119.2g55g4.3g
Annoskoko puolitettuna311g556kcal15.9g59.6g27.5g2.2g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268