Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl225g810kcal4.5g6.1g85.5g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 225g87kcal7.4g6.3g3.4g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g14g7.4kcal0.8g0.4g0.3g13.5g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g2565kcal59.2g42.4g240.6g27.8g
Valittu annoskoko621g1283kcal29.6g21.2g120.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna311g641kcal14.8g10.6g60.2g7g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365327