Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 562g489kcal6g102.8g2.2g10.1g
Voi 21g152kcal0.2g0.1g17.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g11g35kcal1.2g6.7g0.8g3.1g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g1558kcal15.8g267g41.2g26.4g
Valittu annoskoko621g779kcal7.9g133.5g20.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna311g390kcal4g66.8g10.3g6.6g
Arvot/100g100g125kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905