Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 105g128kcal22.3g0g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 131g94kcal2.4g18.9g0.3g1.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g32g8.8kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 3.5g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1242g484kcal50.6g41.8g11g4.6g
Valittu annoskoko621g242kcal25.3g20.9g5.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna311g121kcal12.7g10.5g2.8g1.2g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824