Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g175g114kcal3g21g0g0g
Vesi234g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 117g74kcal3.5g5.6g4.1g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g70g70kcal13.3g0g1.5g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g23g39kcal0.6g1.4g3.5g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g2.3g5.1kcal0.4g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1243g604kcal41.6g56.8g18.6g0g
Valittu annoskoko621g302kcal20.8g28.4g9.3g0g
Annoskoko puolitettuna311g151kcal10.4g14.2g4.7g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461653