Karppipizza versio 1.0

Ensinnä vatkataan ne valkuaiset semmoiseksi kiinteeksi vaahdoksi.

Lisätään joukkoon hieman vatkatut keltuaiset ja ripaus suolaa.

Sekoitetaan ja kaadetaan voidellulle uunipannulle.

Pistetään uuniin paistumaan 15 minuutiksi.

Kun pohja on uunissa on hyvin aikaa tehdä täyte.

Eli sipulit ja jauheliha pannulle, voi laittaa voita tai jotain rasvaa jos tuntuu ettei muuten ole tarpeeksi.

Jauheliha ruskistetaan hyvin kypsäksi.

Siis oikeasti kuivaksi ettei se kostuta sitä pohjaa sitten niin että tulee lörtsöä.

Sitten mukaan kinkkukuutiot.

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Kun pohja on ollut uunissa vartin sen päälle levitellään se 3 teelusikallista tomattipyreetä.

Sitten päälle jauhelihaseos, sienikuutiot ja tomaattiviipaleet.

Mieluummin ensin jauheliha ja sitten ne viipaleet.

Tämän kaiken päälle pussillinen juustoraastetta ja komeus takaisin uuniin 20 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2070 grammaa

Timopaan

Tigress84 sanoi...

Huippu hyvvee :>

keskiviikko 30.04.2008 klo 13:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Mozzarella juustoraaste, frischpack600g1860kcal156g12g132g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2400g4080kcal480g0g240g0g
Kevytkinkkukuutio korpela750g825kcal110.2g0g37.5g0g
Sienikuutio sauvos480g96kcal12g5.8g2.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)210g168kcal7.1g39.9g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kananmuna 50g(kpl)1170g1474kcal128.7g3.5g105.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g17250kcal1795.2g168g1042.2g16.8g
Valittu annoskoko6210g8625kcal897.6g84g521.1g8.4g
Annoskoko puolitettuna3105g4313kcal448.8g42g260.6g4.2g
Arvot/100g100g139kcal14.5g1.4g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29883