Parsakaalikeitto

Freesaa viipaloidut porkkanat ja sipuli sekä pilkotut valkosipulinkynnet.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kiehauta ja lisää parsakaalit.

Keitä 15-20 min.
Soseuta, suurusta tarvittaessa vehnäjauholla.

Lisää kerma ja mausteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g779g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 90g477kcal0.3g0.4g53.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 599g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Kanaliemi rainbow 1 L2997g1499kcal119.9g30g119.9g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)599g360kcal6g27g24g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g45g40kcal0.4g9.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g132g37kcal0.8g7.8g0.3g3.3g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 15g81kcal0g0.1g9.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 102g36kcal4.7g2g0.3g2.5g
Kanaliemi rainbow 1 L507g254kcal20.3g5.1g20.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)102g61kcal1g4.6g4.1g0g
Soijakastike, dark soy sauce (Amoy), annos 15g7.5g6.6kcal0.1g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g6721kcal381.2g320.6g472g88.8g
Valittu annoskoko6210g3361kcal190.6g160.3g236g44.4g
Annoskoko puolitettuna3105g1680kcal95.3g80.2g118g22.2g
Arvot/100g100g54kcal3.1g2.6g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161563