Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2000g340kcal8g50g12g14g
Purjosipuli 1060g243kcal19.2g25.4g2.1g22.3g
Paprika keltainen 400g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Tomaatti 1000g228kcal5.6g34.5g3g14g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g88g189kcal12.1g18.9g7.3g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g5267kcal105.2g327.2g375.6g126.8g
Valittu annoskoko6210g2634kcal52.6g163.6g187.8g63.4g
Annoskoko puolitettuna3105g1317kcal26.3g81.8g93.9g31.7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665