Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Paprika punainen 765g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1125g461kcal15.7g91.1g3.4g33.7g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g1800g360kcal19.8g64.8g3.6g0g
Bratwursti (Pirkka)2250g6525kcal292.5g29.2g607.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12420g15286kcal677.4g465g1236.2g105.6g
Valittu annoskoko6210g7643kcal338.7g232.5g618.1g52.8g
Annoskoko puolitettuna3105g3822kcal169.4g116.3g309.1g26.4g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87991