Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 731g2509kcal74.5g511.9g8.8g25.6g
Margariini 60%, keskiarvo 563g2996kcal1.9g2g337.5g0g
Juusto, keskiarvo 1125g3937kcal281.6g2.8g311.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1125g381kcal34.4g55.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 928g1324kcal116g2.8g95.1g0g
Tonnikala öljyssä 844g1601kcal228.8g0g75.9g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 900g929kcal31.1g162g9.5g26.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g27354kcal1536.6g1473.2g1679g103.4g
Valittu annoskoko6216g13677kcal768.3g736.6g839.5g51.7g
Annoskoko puolitettuna3108g6839kcal384.2g368.3g419.8g25.9g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453