Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2551g538kcal30.6g86.7g5.1g53.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1951g4439kcal370.7g0g331.7g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 33g70kcal9.9g2.1g2.3g0.3g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g300g36kcal4.5g4.5g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g600g2041kcal12g18g216.1g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g15190kcal938g224.6g1178g107.8g
Valittu annoskoko6216g7595kcal469g112.3g589g53.9g
Annoskoko puolitettuna3108g3798kcal234.5g56.2g294.5g27g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513