Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 728g2955kcal0g727.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 728g2498kcal74.2g509.6g8.7g25.5g
Voi, 1 tl, 5 g560g4088kcal5.6g5.6g448g0g
Mustikka metsä- 1960g863kcal9.8g125.4g11.8g64.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1400g784kcal119g70g2.8g0g
Kaurahiutale 224g838kcal32.5g127.7g16.4g22.4g
Kananmuna kuoreton 616g879kcal77g1.8g63.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g25809kcal636.2g3134.8g1101.6g225.2g
Valittu annoskoko6216g12905kcal318.1g1567.4g550.8g112.6g
Annoskoko puolitettuna3108g6452kcal159.1g783.7g275.4g56.3g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271