Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%3725g5178kcal707.7g0g260.7g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1024g1421kcal128g3.1g100.4g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.1g0.6g4.9g
Jauhelihamauste, annos 15g70g2.1kcal0g0.7g0.7g0g
Kesäkurpitsa838g143kcal3.4g21g5g5.9g
Sipuli (kuorittu)512g138kcal6.7g24.6g1g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12432g13866kcal1695.6g113g736.8g39g
Valittu annoskoko6216g6933kcal847.8g56.5g368.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna3108g3467kcal423.9g28.3g184.2g9.8g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684