Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Parsakaali brokkoli 160g56kcal7.4g3.1g0.5g4g
Kasvisliemikuutio 4.4g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas20g56kcal3.8g0g4.4g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1244g309kcal24.4g11g16g9.4g
Valittu annoskoko622g155kcal12.2g5.5g8g4.7g
Annoskoko puolitettuna311g77kcal6.1g2.8g4g2.4g
Arvot/100g100g25kcal2g0.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269264