Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 250g322kcal51.9g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g250g90kcal4.5g16g0.8g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g63g59kcal5g8.8g0.4g5g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g6.3g10kcal0.6g1.9g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g3.8g13kcal0.7g1.7g0.8g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Ruokasuola jodioitu 6.3g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g1081kcal127g62.6g35.4g12.8g
Valittu annoskoko623g540kcal63.5g31.3g17.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna311g270kcal31.8g15.7g8.9g3.2g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040