Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 167g135kcal2.6g28g0.1g5g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g89g310kcal7.1g66.4g1.5g2.7g
Kasvisliemikuutio 4.6g14kcal0.4g0.6g1.1g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g8.3g32kcal2g0g2.7g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g13g25kcal0.4g3.4g1.2g0.1g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g42g113kcal5.8g0.4g9.6g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g1411kcal36.6g197.6g49.8g15.8g
Valittu annoskoko623g706kcal18.3g98.8g24.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna311g353kcal9.2g49.4g12.5g4g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251