Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 2799g1302kcal14g235.1g5.6g53.2g
Raparperi 1999g673kcal13.8g110g2g28g
Sokeri 340g1380kcal0g339.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g127kcal0g31g0g0.5g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.3g23.4g32g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g181.9g3.1g9.1g
Sokeri 144g584kcal0g143.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)300g2159kcal0g0g239.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12440g16754kcal205.8g2471.4g550.8g256.8g
Valittu annoskoko6220g8377kcal102.9g1235.7g275.4g128.4g
Annoskoko puolitettuna3110g4189kcal51.5g617.9g137.7g64.2g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191