Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 2800g1303kcal14g235.2g5.6g53.2g
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 38g127kcal0g31g0g0.5g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Sokeri 144g585kcal0g143.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)300g2160kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12444g16760kcal205.8g2472.4g551g256.8g
Valittu annoskoko6222g8380kcal102.9g1236.2g275.5g128.4g
Annoskoko puolitettuna3111g4190kcal51.5g618.1g137.8g64.2g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191