Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1920g2158kcal405.7g0g57.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1040g291kcal6.2g61.9g2.1g26g
Selleri, annos 50g160g22kcal1.6g4.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)544g147kcal7.1g26.1g1.1g9.2g
Vesi2560g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12448g5236kcal841.2g185.6g121.6g70.4g
Valittu annoskoko6224g2618kcal420.6g92.8g60.8g35.2g
Annoskoko puolitettuna3112g1309kcal210.3g46.4g30.4g17.6g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164907