Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2722g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 641g1418kcal112.1g0g108.9g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1057g801kcal19.8g163g2.1g10.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 336g112kcal2.1g19g0.7g8.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 641g218kcal7g34.6g1.3g18.6g
Sipuli, paistettu 112g113kcal1.4g5.4g9.2g1.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 35g103kcal3.9g5.3g7.4g0.2g
Pavut tomaattikastikkeessa681g510kcal27.2g88.5g0.7g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12448g6550kcal347g631.6g260.6g148g
Valittu annoskoko6224g3275kcal173.5g315.8g130.3g74g
Annoskoko puolitettuna3112g1638kcal86.8g157.9g65.2g37g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277