Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2670g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)990g347kcal9.9g68.3g5g13.9g
Peruna, vanha, kuorittu 1353g1030kcal25.4g209.8g2.7g13.5g
Sipuli 195g59kcal2.4g9.4g0.4g3.3g
Porkkana 246g80kcal1.5g13.7g0.5g6.3g
Lanttu 203g59kcal2g9.3g0.6g3.7g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g515g1340kcal61.8g10.8g113.3g0.5g
Kasvisliemikuutio 15g45kcal1.4g2g3.5g0.2g
Rypsiöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12448g6579kcal208.8g646.6g326.8g82.8g
Valittu annoskoko6224g3290kcal104.4g323.3g163.4g41.4g
Annoskoko puolitettuna3112g1645kcal52.2g161.7g81.7g20.7g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585