Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 5440g6930kcal1172.9g0g244.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 160g112kcal2g18.1g2g6.2g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Curryjauhe (-), annos 5g24g78kcal2.4g12g2.4g2.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g160g552kcal16g121.6g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12448g15567kcal2395.4g334g509g38.4g
Valittu annoskoko6224g7784kcal1197.7g167g254.5g19.2g
Annoskoko puolitettuna3112g3892kcal598.9g83.5g127.3g9.6g
Arvot/100g100g125kcal19.2g2.7g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397286