Papusalaatti

Liota ja keitä pavut, huomioi eri papujen erilaiset keittoajat.

ks. esim.

Siirry sivulle! Voit myös vaihtaa kuivapavut 2-3 tölkkiin (n. 500g) säilykepapuja.

Pilko punasipuli, marinoi etikka-sokeriseokessa.

Yhdistä kastikkeen aineksen (öljy, 1-2 limen mehu, raastettu valkosipuli & inkivääri) ja mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi yrteillä.

Pilko paprikat (1-2) kulhoon, lisää herneet, maissit, pavut, punasipulit ja kastike.

Sekoita ja laita jääkaappiin maustumaan ainakin tunniksi.

210g kuivattuja papuja painoi n. 520g keitettynä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pintopapu, kuivattu (Risenta), annos 100g280g896kcal64.4g148.4g4.2g0g
Mung-papu, gogreen280g972kcal67.2g175.3g3.1g45.6g
Mustasilmäpapu,keittämätön (Risenta), annos 100g280g896kcal64.4g145.6g4.2g0g
Maissi, pakaste (Pirkka), annos 50g800g984kcal24g208g6.4g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g800g424kcal45.6g42.4g8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Paprika, punainen1200g308kcal10.8g55.2g4.8g24g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g80g16kcal0g5.2g0g0g
Ruokosokeri40g163kcal0g40g0g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g180g45kcal0.8g15.2g0.1g0.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu32g26kcal0.6g5.7g0.3g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12448g12137kcal584g1778.8g306.2g173.8g
Valittu annoskoko6224g6069kcal292g889.4g153.1g86.9g
Annoskoko puolitettuna3112g3034kcal146g444.7g76.6g43.5g
Arvot/100g100g98kcal4.7g14.3g2.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422060