Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa801g216kcal4.8g42.4g1.6g20g
Peruna (vanha, kuorittu)1601g1314kcal28.8g281.8g1.6g16g
Paprika, punainen1201g309kcal10.8g55.2g4.8g24g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)801g217kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Jauheliha, sika-nauta 1601g3545kcal280.2g0g272.2g0g
Heinz ketsuppi200g204kcal1.8g47.8g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12448g11652kcal676.8g937.8g564.2g148g
Valittu annoskoko6224g5826kcal338.4g468.9g282.1g74g
Annoskoko puolitettuna3112g2913kcal169.2g234.5g141.1g37g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=6926