Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g450g2613kcal98.5g89.5g227.5g0g
Voi 60% rasvaa 315g1715kcal2.8g1.6g191.9g0g
Liivatelehti, gelatiini1799g6278kcal1539.7g0g1.8g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g68g0.9kcal0.2g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa450g2518kcal36g166.4g188.9g54g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g450g2302kcal40g131.3g179.9g26.5g
Philadelphia tuorejuusto 200g899g2293kcal53.1g28.8g214.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka450g1682kcal5.4g413.7g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1349g4857kcal27g36.4g512.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12456g48516kcal3605.4g1735.4g3035g161g
Valittu annoskoko6228g24258kcal1802.7g867.7g1517.5g80.5g
Annoskoko puolitettuna3114g12129kcal901.4g433.9g758.8g40.3g
Arvot/100g100g390kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190