Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1347g296kcal13.5g60.6g0g26.9g
Tonnikala öljyssä 763g1448kcal206.9g0g68.7g0g
Kesäkurpitsa1616g275kcal6.5g40.4g9.7g11.3g
Sipuli (kuorittu)628g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g31g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Rypsiöljy 182g1608kcal0g0g181.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1661g581kcal16.6g112.9g8.3g23.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12456g8821kcal508.4g498.4g540g145.6g
Valittu annoskoko6228g4411kcal254.2g249.2g270g72.8g
Annoskoko puolitettuna3114g2205kcal127.1g124.6g135g36.4g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741