Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu708g892kcal77.9g2.1g63.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl480g1632kcal9.6g14.4g168g0g
Kaurahiutale 240g898kcal34.8g136.8g17.5g24g
Atria kevyt jauheliha4200g7140kcal798g0g420g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g600g1980kcal96g33g162g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12456g25084kcal2032.6g372.6g1662.4g48g
Valittu annoskoko6228g12542kcal1016.3g186.3g831.2g24g
Annoskoko puolitettuna3114g6271kcal508.2g93.2g415.6g12g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203