Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2877g4775kcal546.6g0g287.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2805g954kcal39.3g168.3g14g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena216g820kcal2.2g198.5g1.1g0g
Ketsuppi, meira259g181kcal3.9g41.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12456g13460kcal1184g816.4g606.2g0g
Valittu annoskoko6228g6730kcal592g408.2g303.1g0g
Annoskoko puolitettuna3114g3365kcal296g204.1g151.6g0g
Arvot/100g100g108kcal9.5g6.6g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365