Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g210g212kcal43.5g0g9.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 105g30kcal1.1g4.8g0.3g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)5.3g22kcal0.4g3.3g0.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.9g5.9kcal0.6g0.7g0g0g
Punaviini 35g25kcal0.1g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Soijakastike 3.5g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1246g753kcal95.2g37.2g28.8g11.2g
Valittu annoskoko623g377kcal47.6g18.6g14.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna312g188kcal23.8g9.3g7.2g2.8g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614