Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 245g83kcal1.7g13.5g0.2g3.4g
Mansikka 137g64kcal0.7g11.5g0.3g2.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g209g813kcal0g204.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g1920kcal4.8g458.8g1g12g
Valittu annoskoko624g960kcal2.4g229.4g0.5g6g
Annoskoko puolitettuna312g480kcal1.2g114.7g0.3g3g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463