Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 207g1504kcal2.5g0.8g168.5g0g
Sokeri 141g572kcal0g140.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g832kcal24.7g169.8g2.9g8.5g
Siirappi 33g100kcal0g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g6016kcal54.4g672g342.8g17g
Valittu annoskoko624g3008kcal27.2g336g171.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna312g1504kcal13.6g168g85.7g4.3g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.8g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222579