JUUSTOPIIRAAT/TASKUT

Kaada jauohot kulhoon ja tee keskelle syvennys, johon kaadat öljyn, etikan ja suolan.

Sekoita.

Lisää vesi vähitellen ja alusta taikinasta kiinteä kulhon laidoista irtoava pallo.

Jaa taikina kahtia ja kauli kummastakin ohut levy, n. 3mm. Ota levystä torttumuotilla ympyröitä, levitä juustoraastetta toiselle puolelle ja sulje puolikuuksi.

Täytteeksi sopivat myös esim.

pinaatti ja yrtit.

Friteeraa piirakat kuumassa öljyssä.

Taikina ei sovi uunissa paistamiseen.

Tarjoile lämpöisinä.

Puolivalmiit piiraat voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 26 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai284g992kcal34g201.3g6g8.5g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g19g168kcal0g0g18.7g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.1g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 4g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%159g365kcal46.1g4g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g3053kcal160.2g411g87.6g17g
Valittu annoskoko624g1527kcal80.1g205.5g43.8g8.5g
Annoskoko puolitettuna312g763kcal40.1g102.8g21.9g4.3g
Arvot/100g100g245kcal12.8g32.9g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=231628