Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 232g331kcal29g0.7g23.8g0g
Voi 106g765kcal1.3g0.4g85.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 53g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g79g484kcal16.7g5.5g44.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g26g2.6kcal0.4g0g0.2g22.4g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 13g47kcal2.3g1.4g2.7g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Voi 7.1g51kcal0.1g0g5.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.5g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g5.3g32kcal1.1g0.4g2.9g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g1.8g0.2kcal0g0g0g1.5g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g3552kcal106.8g34.4g334g56g
Valittu annoskoko624g1776kcal53.4g17.2g167g28g
Annoskoko puolitettuna312g888kcal26.7g8.6g83.5g14g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597