Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 166g56kcal5.1g8.2g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.2g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g7.3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 333g1142kcal33.9g233g4g11.6g
Margariini 80 % laktoositon 58g407kcal0.4g0g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g3528kcal85.8g540.6g106g23.8g
Valittu annoskoko624g1764kcal42.9g270.3g53g11.9g
Annoskoko puolitettuna312g882kcal21.5g135.2g26.5g6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250