Paras alakarppi pizzapohja ikinä

Tämän pohjan on Kipura ja Tsil kehitelleet, legensa jo eläessään

Ainekset sekaisin, levitä vuoan pohjalle veteen kastetun lusikan avulla.

Esipaista n. 10 min 200 asteessa.

Täytteet päälle ja vielä uuniin n. 20 minuutiksi.

On just semmoinen rapea pohja - ei liian paksu, mutta pysyy hyvin kasassa.

Erinomainen myös muiden piirakoiden pohjaksi mm. sienien kera.

Tuplaamalla reseptin saat siitä koko pellilliseen riittävän pohjan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3600g21600kcal756g237.6g1944g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Emmental, punaleima 17%2400g6960kcal816g0g408g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 180g499kcal3.6g5.4g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g58329kcal3157.4g531.4g4804.8g0.6g
Valittu annoskoko6240g29165kcal1578.7g265.7g2402.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna3120g14582kcal789.4g132.9g1201.2g0.2g
Arvot/100g100g467kcal25.3g4.3g38.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115884