Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 327g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 2454g826kcal16.9g134.9g2.5g34.3g
Mansikka 1374g639kcal6.9g115.4g2.7g26.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2086g8133kcal0g2043.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g19198kcal47.6g4588g10.4g120.8g
Valittu annoskoko6240g9599kcal23.8g2294g5.2g60.4g
Annoskoko puolitettuna3120g4800kcal11.9g1147g2.6g30.2g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463