Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1002g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g55g198kcal24.8g22g3.3g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1303g4470kcal132.7g911.8g15.6g45.6g
Oliiviöljy 338g2991kcal0g0g338.2g0g
Hapankaali 2004g564kcal21.4g86.2g3.8g41.1g
Tomaattimurska Eldorado226g45kcal2.7g7.9g0.2g3.2g
Ketsuppi, Felix271g244kcal2.7g56.8g1.4g0g
Oregano, kuivattu 7.5g23kcal0.8g1.6g0.8g3.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1002g3607kcal290.6g17g280.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g24445kcal951.4g2246.6g1287.8g186.2g
Valittu annoskoko6240g12222kcal475.7g1123.3g643.9g93.1g
Annoskoko puolitettuna3120g6111kcal237.9g561.7g322g46.6g
Arvot/100g100g196kcal7.6g18g10.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132150