Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 536g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 737g2415kcal77.8g447g16.2g72.9g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g803g2812kcal48.2g610.6g13.7g16.1g
Vesi, vesijohtovesi 1339g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2678g884kcal88.4g131.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)134g737kcal1.3g1.3g80.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g13695kcal431.4g2380.2g220.4g178g
Valittu annoskoko6240g6847kcal215.7g1190.1g110.2g89g
Annoskoko puolitettuna3120g3424kcal107.9g595.1g55.1g44.5g
Arvot/100g100g110kcal3.5g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147336