Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 663g945kcal82.8g2g67.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka301g2650kcal0g0g301.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1175g4030kcal119.7g822.2g14.1g41.1g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Sokeri 512g2078kcal0g511.5g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki602g337kcal51.2g30.1g1.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g602g1067kcal1.2g59g1.2g0g
Mustikka1807g602kcal9g115.6g7.2g59.6g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)301g1114kcal42.2g165.6g24.1g33.1g
Sokeri 217g880kcal0g216.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g27619kcal618.4g3890.8g833.8g268.2g
Valittu annoskoko6240g13809kcal309.2g1945.4g416.9g134.1g
Annoskoko puolitettuna3120g6905kcal154.6g972.7g208.5g67.1g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956