Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1794g2966kcal300.5g0g197.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl64g577kcal0g0g64.1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 218g566kcal58.8g0g37g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1281g4230kcal25.6g38.4g448.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g2883g1009kcal51.9g184.5g5.8g92.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g18695kcal873.6g445.8g1505.4g184.6g
Valittu annoskoko6240g9348kcal436.8g222.9g752.7g92.3g
Annoskoko puolitettuna3120g4674kcal218.4g111.5g376.4g46.2g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481