Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 750g4086kcal6.7g3.7g457.3g0g
Sokeri 638g2588kcal0g636.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 975g3345kcal99.4g682.5g11.7g34.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Raparperi pakastettu1750g543kcal12.2g96.2g1.7g24.5g
Fariinisokeri250g1015kcal0g249.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 825g1177kcal103.1g2.5g84.6g0g
Sokeri 213g863kcal0g212.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g213kcal3.5g11g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g28850kcal521.2g3889.2g1202g117.4g
Valittu annoskoko6240g14425kcal260.6g1944.6g601g58.7g
Annoskoko puolitettuna3120g7213kcal130.3g972.3g300.5g29.4g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875