Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3200g5440kcal608g0g320g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)1096g296kcal14.2g52.6g2.2g18.6g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g1000g1400kcal30g20g130g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g288g732kcal48.7g5.8g59.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g216g225kcal17.1g35.2g1.3g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g17439kcal1546g229.8g1117g45.8g
Valittu annoskoko6240g8720kcal773g114.9g558.5g22.9g
Annoskoko puolitettuna3120g4360kcal386.5g57.5g279.3g11.5g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339