Karppi tiikerikakku

Vatkaa munat ja 2 dl Sukrin luontaista makeutusainetta sekaisin.

Lisää joukkoon sulatettu voi ja ½dl vettä.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon.

Ota taikinasta 1/3 erilleen ja lisää kaakaojaue ja 3-4 rkl vettä.

Kaada vuokaan vuorotellan.

Öljyä esim silikoni vuoka ja leivitä mantelijauholla esim.

Paista 225, 40 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Annela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2321g3311kcal290.1g7g237.9g0g
Voi 1055g7653kcal12.6g4.2g857.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 528g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g791g4842kcal166.9g54.6g441.5g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g264g26kcal4g0g1.6g224.2g
Leivinjauhe 79g139kcal4.1g29.9g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g211kcal0g52.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 127g468kcal23.4g13.9g27.5g38.5g
Vesi, vesijohtovesi 633g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.4g0.5g15.9g0g
Voi 71g513kcal0.8g0.3g57.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g53g323kcal11.1g3.6g29.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g18g1.8kcal0.3g0g0.1g15.2g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.4g31kcal1.6g0.9g1.8g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g35524kcal1069.2g344.4g3341.8g561.8g
Valittu annoskoko6240g17762kcal534.6g172.2g1670.9g280.9g
Annoskoko puolitettuna3120g8881kcal267.3g86.1g835.5g140.5g
Arvot/100g100g285kcal8.6g2.8g26.8g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256597