Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1287g9264kcal12.9g12.9g1029.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1287g4503kcal154.4g913.5g27g38.6g
Luumu kivetön, kuivattu 1287g2619kcal54g483.8g10.9g110.6g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g1061g1518kcal132.7g3.2g109.3g0g
Sokeri 1287g5222kcal0g1285.3g0g0g
Leivinjauhe 32g57kcal1.7g12.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g46364kcal711.4g5421.8g2353g298.8g
Valittu annoskoko6240g23182kcal355.7g2710.9g1176.5g149.4g
Annoskoko puolitettuna3120g11591kcal177.9g1355.5g588.3g74.7g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.4g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278