Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1254g702kcal106.6g62.7g2.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu637g803kcal70.1g1.9g57.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%60g151kcal8.4g6.6g3.4g29.5g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit161g642kcal64.2g25.7g32.1g24.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale50g30kcal5g2.5g0.2g36.6g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g702g674kcal29.5g119.4g1.4g34.4g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g251g45kcal5.3g0.5g1g7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen351g488kcal66.7g0g24.6g0g
Katkarapu 351g240kcal50.7g0g3.9g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g251g346kcal67.7g0g8.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g50g7.5kcal0.5g1g0.1g0.7g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä617g938kcal192.5g0g17.9g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g251g125kcal2.5g30.1g2.5g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g1254g3135kcal225.7g18.8g238.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g16654kcal1790.8g538.4g788g264.6g
Valittu annoskoko6240g8327kcal895.4g269.2g394g132.3g
Annoskoko puolitettuna3120g4164kcal447.7g134.6g197g66.2g
Arvot/100g100g133kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271878