Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g4471g6438kcal983.6g0g268.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g862kcal0g0g95.8g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 38g107kcal4.2g14.7g1.3g10.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g798g958kcal18.4g38.3g79.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g798g878kcal18.4g31.9g79.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g18487kcal2049.2g169.8g1049.8g20.4g
Valittu annoskoko6240g9244kcal1024.6g84.9g524.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna3120g4622kcal512.3g42.5g262.5g5.1g
Arvot/100g100g148kcal16.4g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691