Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit800g1040kcal24g16g104g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2240g7616kcal313.6g0g694.4g0g
Broilerinfilee (Snellman)3200g2656kcal524.8g54.4g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g22624kcal1724.8g140.8g1660.8g0g
Valittu annoskoko6240g11312kcal862.4g70.4g830.4g0g
Annoskoko puolitettuna3120g5656kcal431.2g35.2g415.2g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231