Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 180g409kcal9.1g31.6g25.3g10.4g
Tomaatti 3000g683kcal16.8g103.5g9g42g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g1200g120kcal13.2g12g2.4g12g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g840g2117kcal134.4g13.4g168g0g
Basilika, tuore600g240kcal18.6g30g4.8g23.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g7365kcal395.2g421.4g420.6g189.8g
Valittu annoskoko6240g3683kcal197.6g210.7g210.3g94.9g
Annoskoko puolitettuna3120g1841kcal98.8g105.4g105.2g47.5g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059