Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1664g563kcal50.9g81.5g1.7g0g
Ruokasuola jodioitu 22g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.1g0g
Sokeri 283g1148kcal0g282.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g13g39kcal1.4g7.5g0.9g3.5g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g73g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3328g11421kcal339.2g2329.9g39.9g116.5g
Margariini 80 % laktoositon 583g4074kcal3.8g0g459g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g35276kcal859.4g5404.6g1059.2g240g
Valittu annoskoko6240g17638kcal429.7g2702.3g529.6g120g
Annoskoko puolitettuna3120g8819kcal214.9g1351.2g264.8g60g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250