Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2385g698kcal22.4g107.3g9.5g45.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1754g2912kcal333.2g0g175.4g0g
CousCous, keitetty 100g702g1277kcal32.3g235.7g27.4g11.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%702g421kcal22.5g49.8g14g0g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g351g1263kcal98.2g7g94.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12488g13330kcal1026.4g833.2g643.4g125g
Valittu annoskoko6244g6665kcal513.2g416.6g321.7g62.5g
Annoskoko puolitettuna3122g3333kcal256.6g208.3g160.9g31.3g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338